Hyppää sisältöön

Jäsenpalvelut

Jäsenenä saat monenlaisia etuja, ajantasaista tietoa, alennuksia ja toki upean yhteisön, johon kuulua! Luustoliitto tarjoaa jäsenyhdistystensä jäsenille neljästi vuodessa ilmestyvän Luustotieto -jäsenlehden sekä ajantasaista tietoa ja tukea luuston terveydestä huolehtimiseen ja osteoporoosin omahoitoon muun muassa webinaarien ja sähköisten uutiskirjeiden avulla.

Liitto kouluttaa hyvinvoinnin ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä vertaistukihenkilöitä osteoporoosia sairastavien tueksi. Luustoliitto järjestää yhteistyössä koulutettujen ammattilaisten kanssa luustokursseja eri paikkakunnilla sekä lisäksi verkko- ja etäkursseja sekä muuta omahoidon tukea kaikille osteoporoosia sairastaville asuinpaikasta riippumatta.

Liitto jäsenyhdistyksineen tarjoaa erilaisia alustoja sekä kohtaamispaikkoja vertaiskeskusteluille. Jäsenyhdistykset eri puolilla Suomea tarjoavat alueellista vertaistukea, erilaisia jäsentapahtumia ja toiminnallisia ryhmiä, virkistystä ja retkiä sekä kohdennettua jäsenviestintää jäsenilleen. Voimaa arkeen voit saada myös Luustoliiton tuetuilta lomilta.

Jaa somessa: