Avokuntoutusverkosto

Avokuntoutusverkosto on kaikkien avo- ja ryhmämuotoisen kuntoutuksen toimijoiden ja asiantuntijoiden avoin verkosto. Verkostossa keskitytään käytännön avokuntoutuksen teemoihin ja hyviin käytäntöihin sekä niiden jakamiseen ja kehittämiseen yhteistyössä yli sektorirajojen.

Avokuntoutusverkosto perustettiin vuonna 2014 ja mukana on lähes 150 toimijaa. Verkosto tapaa 1-2 kertaa vuodessa. Tapaamisten teemoja ovat olleet mm. kuntoutuksen vaikutusten arviointi, ryhmämuotoisen etäkuntoutuksen käytännön toteutus ja kuntoutumiskurssien markkinointiviestintä. Tutustu tarkemmin verkoston tapaamisten sisältöihin. 

Avokuntoutusverkoston toimintaa koordinoi sen jäsenistä koostuva työryhmä. Avokuntoutusverkoston löydät myös Facebookista nimellä Avokuntoutusverkosto (suljettu ryhmä).

Avokuntoutusverkoston postituslistalle voit liittyä helposti alla olevalla lomakkeella. Jos yhteystietosi muuttuvat tai haluat poistua postituslistalta, ilmoita siitä suoraan listan ylläpitäjälle: pauliina.tamminen@luustoliitto.fi.


Ilmoittaudu Avokuntoutusverkoston postituslistalle:

 

Tutustu myös Luustoliiton ammattilaisille tarjoamiin palveluihin, toimintaan ja yhteistyöhön.