Uutiskirje ammattilaisille

Luustoliiton uutiskirje ammattilaiselle ilmestyy vähintään neljä kertaa vuodessa. Sähköinen uutiskirje sisältää mm. tietoa koulutustapahtumista, uusista materiaaleista ja Luustotieto-lehden ilmestymisestä sekä muuta ajankohtaisasiaa luustoterveydestä ja osteoporoosista.

Uutiskirjeen saajaksi voit ilmoittautua helposti alla olevalla lomakkeella. Jos yhteystietosi muuttuvat tai haluat poistua postituslistalta, ilmoita siitä suoraan listan ylläpitäjälle:  toimisto@luustoliitto.fi.

Tilaa ammattilaisten uutiskirje:

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt rekisteriselosteen Luustoliiton uutiskirjeestä ammattilaisille sekä Luustoliiton tietosuoja- ja rekisteriselosteen.

Tutustu myös muihin Luustoliiton ammattilaisille tarjoamiin palveluihin, toimintaan ja yhteistyöhön.