Hyppää sisältöön

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua luustoliitto.fi ja on laadittu 5.10.2020 ja päivitetty 22.6.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Palvelun saavutettavuus on arvioitu itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila: Sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

Ei kuulu lainsäädännön piiriin

  • Toimisto-ohjelmien tiedostot (esim. doc, pdf, odt), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018
  • Verkkosisältö, joka on arkistoitu ennen 23.9.2019
  • Video- tai äänitallenteet, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020

Kohtuuton rasite

Sivulla Etäluentosarja on jaettu keväällä 2021 järjestetyn etäluentosarjan materiaaleja jälkikäteen luettavaksi. Luennoitsijoiden toiveiden mukaisesti ladattavat materiaalit poistetaan verkkosivustolta 20.12.2021. Koska sisältö on saatavilla vain väliaikaisesti, esiintyy tiedostoissa joitakin saavutettavuuspuutteita esimerkiksi kuvien ALT-tekstien osalta. Materiaalit on mahdollista saada pyynnöstä tekstimuodossa, jolloin sisältö kirjoitetaan auki kuvat mukaan lukien. Pyyntö tulee osoittaa kirjallisesti osoitteeseen tiina.kuronen@luustoliitto.fi.

Puutteet saavutettavuudessa

  • Tekstivastineet
    • Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Joistakin ei-tekstuaalisista sisällöistä puuttuu tekstivastine.
    • Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 1.1.1 Ei-tekstuaalinen sisältö

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille, ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi, Ilmoita havainnoistasi täyttämällä palautelomakkeemme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@luustoliitto.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille, eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 029 501 6000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi ja olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen. Tarjoamme tarvittaessa henkilökohtaista tukea ja neuvontaa puhelimitse numerossa 050 539 1441.

Jaa somessa: