Hyppää sisältöön

Liittokokous

Liiton päätäntävaltaa käyttävät liiton kokoukset, jotka ovat varsinaisia tai ylimääräisiä kokouksia. Varsinaiset kokoukset ovat kevätkokous, joka pidetään vuosittain viimeistään huhtikuun loppuun mennessä ja syyskokous, joka pidetään vuosittain viimeistään marraskuun loppuun mennessä.

Suomen Luustoliiton sääntömääräinen kevään liittokokous pidetään keskiviikkona 26.4.2023 klo 16 alkaen. Ennen liittokokousta klo 15.00 alkaen on liittokokousluento aiheesta Osteoporoositietoutta ja vertaistukea alueille: liiton hanke käynnistyy.

Kokous ja sitä edeltävä liitto kokousluento järjestetään etäyhteydellä. Kokouksen asialistalla ovat sääntömääräiset asiat.

Liiton kokouksiin ilmoittautuvien yksityishenkilöiden (liiton suorajäsenet) sekä yhdistysten kokousedustajien nimet yhteystietoineen tulee ilmoittaa 11.4.2023 mennessä liiton toimistoon (toimisto@luustoliitto.fi). Yhdistysten edustajilta tarvitaan lisäksi valtakirjat.

Liiton suorajäsenille ja jäsenyhdistyksiin lähetetään kokouskutsu ja ilmoittautumislomake valtakirjapohjineen erikseen. Liittokokoukseen määräaikaan ilmoittautuneille liiton suorajäsenille sekä yhdistysten liittokokousedustajille toimitetaan etukäteen kokousmateriaali.

Jaa somessa: