Hyppää sisältöön

Hae liikunnan vertaisohjaajan koulutukseen!

OTAGO-harjoittelu ja kaatumisen ehkäisy -koulutus tulee jälleen! Kolmas liikunnan vertaisohjaajien koulutus järjestetään 5.-6.10.2022 Liikuntakeskus Pajulahdessa (Lahti). Luustoliitto järjestää koulutuksen yhteistyössä Eläkeliiton kanssa.

Mitä?

Toimitko liikunnan vertaisohjaajana? Onko esimerkiksi yhdistyksellänne suunnitelmissa uuden liikuntaryhmän perustaminen tai haluatteko monipuolistaa jo jotakin toiminnassa olevaa liikuntaryhmää? Nyt on mahdollisuus syventää osaamista liikunnasta, joka tutkitusti myös ehkäisee kaatumisia.

Koulutuksessa perehdytään tutkitusti tehokkaan ja kaatumisia ehkäisevän OTAGO-ohjelman mukaiseen harjoitteluun sekä sen käytännön soveltamiseen. Koulutuksen myötä saat perustietoa ja taitoa ohjata turvallisesti ja nousujohteisesti OTAGO-ohjelman mukaista yksilö- ja ryhmäharjoittelua mahdollinen osteoporoosi huomioiden. Koulutuksessa pohditaan omaa roolia liikunnan vertaisohjaajana sekä jaetaan kokemuksia muiden vertaisten kanssa.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu liikunnan vertaisohjaajille, jotka ohjaavat liikuntaa 65 vuotta täyttäneille. Koulutukseen valitaan 12 osallistujaa. Mikäli koulutukseen on enemmän kuin 12 hakijaa, rajataan osallistujamäärää tarvittaessa siten, että yhdestä organisaatiosta hyväksytään korkeintaan 2 henkilöä.

Milloin?

Aloitus keskiviikkona klo 10.30 ja päätös torstaina klo 15.00

Lisätietoja

  • Paikka: Liikuntakeskus Pajulahti (Lahti)
  • Osallistujille maksuton koulutus sisältää majoituksen täysihoidolla kahden hengen huoneissa. 1 hengen huoneessa yöpymisestä peritään 30 euron lisämaksu.
  • Lahden rautatieasemalta on järjestetty maksuton yhteiskyyditys (meno-paluu) Liikuntakeskus Pajulahteen. Muut matkat ovat omakustanteisia.

Tutustu tarkemmin Ehkäistään kaatumiset liikunnalla (EKLI) -hankkeeseen.

Hae mukaan!

Täytä koulutuksen hakulomake 18.9. klo 23 mennessä. Täyttämällä hakulomakkeen koulutukseen hyväksyt Luustoliiton tietosuojakäytännöt.

Niiden hakijoiden, joita ei valita koulutukseen, tiedot poistetaan, kun osallistujavalinnoista on kulunut 14 päivää. Näin voidaan varmistaa, että mahdollisille peruutuspaikoille voidaan valita uusi henkilö. Lisäksi kahden viikon viiveellä varmistetaan mahdollisuus tarkistaa osallistujavalintojen perusteet, mikäli valintojen ulkopuolelle jäänyt henkilö toivoo tarkastusta tai perusteluja tehdyille valinnoille. 

Koulutuksen suorittaneiden henkilötietoja säilytetään niin kauan, kuin tietojen käsittelylle on tarvetta, ellei henkilö itse pyydä tietojen poistamista. Henkilötietoja käytetään koulutuksen jälkeen muun muassa uusista liikunnan ohjaamiseen liittyvistä materiaaleista sekä mahdollisista jatkokoulutuksista viestimiseen.

Mikäli haet koulutukseen ja olet Luustoliiton jäsenyhdistyksen jäsen, ei jäsentietojasi poisteta, vaikka pyytäisit myöhemmin poistamaan tiedoistasi tiedon koulutuksen suorittamisesta tai vaikka sinua ei valittaisi koulutukseen. Huom! Luustoliiton jäsenyhdistyksen jäsenyydestä eroaminen saattaa poistaa myös koulutustiedon. Mikäli haluat päättää jäsenyyden, mutta olet käynyt koulutuksen ja haluat edelleen säilyttää tietosi rekisterissämme koulutukseen liittyvää viestintää varten, ota ennen jäsenyyden irtisanomista yhteyttä osoitteeseen toimisto@luustoliitto.fi.

Lisätietoja: Eerika Tiirikainen 050 543 0213 tai eerika.tiirikainen@luustoliitto.fi

Jaa somessa:

Sinua saattaa kiinnostaa