Hyppää sisältöön

OTAGO-harjoittelu ja kaatumisen ehkäisy -verkkokoulutus ammattilaisille

Luustoliitto järjestää marraskuussa 2023 maksuttoman OTAGO-harjoittelu ja kaatumisen ehkäisy -verkkokoulutuksen. Koulutuksen kautta voit vahvistaa osaamistasi liikuntaharjoittelusta, joka tutkitusti ehkäisee myös kaatumisia.

“Koulutuksessa oli hienosti huomioitu ns. käytännön tekeminen. Heti laittoi miettimään, missä harjoitteita voi omassa työssään käyttää sekä miten asiakkaat tavoittaa. Tämä oli minusta erityisen tärkeä huomio. Monesti on koulutuksia, joissa käydään oppimassa, mutta käytäntöön vieminen saattaa jäädä tekemättä, kun niitä ei varsinaisesti ehditä koulutuksessa miettiä.”

Koulutus on suunnattu terveys- ja liikunta-alan ammattilaisille (esim. fysioterapeutit, kuntien liikunnanohjaajat / erityisliikunnanohjaat jne.), jotka työssään ohjaavat liikuntaa 65 vuotta täyttäneille.

Koulutus koostuu ennakkotehtävästä, kolmen tunnin verkkokoulutuksesta sekä seurantakyselystä. Ilmoittautuminen aukeaa 25.10. klo 6.00 ja päättyy 19.11. klo 23.45. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Jaa somessa:

Sinua saattaa kiinnostaa