Hyppää sisältöön

Maksuton OTAGO-harjoittelu ja kaatumisen ehkäisy -koulutus liikunnan vertaisohjaajille

Toimitko liikunnan vertaisohjaajana? Kiinnostaako sinua uuden liikuntaryhmän perustaminen tai haluatko monipuolistaa jotakin jo toiminnassa olevaa liikuntaryhmää? Nyt on mahdollisuus syventää osaamista liikunnasta, joka tutkitusti myös ehkäisee kaatumisia.

”Asia helpon tuntuista, kivoja liikkeitä, houkuttelevaa, innostavaa. Parasta pitkästä aikaa!”

Koulutukseen osallistunut

Koulutuksessa perehdytään tutkitusti tehokkaan ja kaatumisia ehkäisevän OTAGO-ohjelman mukaiseen harjoitteluun sekä sen käytännön soveltamiseen. Koulutuksen myötä saat perustietoa ja taitoa ohjata turvallisesti ja nousujohteisesti OTAGO-ohjelman mukaista yksilö- ja ryhmäharjoittelua mahdollinen osteoporoosi huomioiden. Koulutuksessa pohditaan omaa roolia liikunnan vertaisohjaajana sekä jaetaan kokemuksia muiden vertaisten kanssa.

Koulutus on tarkoitettu liikunnan vertaisohjaajille, jotka ohjaavat liikuntaa 65 vuotta täyttäneille. Koulutukseen valitaan maksimissaan 16 osallistujaa. Mikäli koulutukseen on enemmän kuin 16 hakijaa, rajataan osallistujamäärää tarvittaessa siten, että yhdestä organisaatiosta hyväksytään korkeintaan 2 henkilöä. Suosittelemme jo etukäteen miettimään, missä voisit hyödyntää koulutuksen materiaaleja tai olisiko sinulla resurssia OTAGO-ryhmän perustamiseen.

Aloitus torstaina 18.1. klo 10.30 ja päätös perjantaina 19.1. klo 15.15

  • Koulutuspaikka: Oltermannikeskus (Oltermannintie 8)
  • Osallistujille maksuton koulutus sisältää majoituksen täysihoidolla kahden hengen huoneissa. Majoitus on järjestetty Finlandia Park Hotellissa (Pohjolankatu 38)
  • Osallistujille korvataan matkat 50 € asti matkustuksen tapahtuessa julkista kulkuneuvoa käyttäen

Tutustu tarkemmin Ehkäistään kaatumiset liikunnalla (EKLI) -hankkeeseen.

Koulutuksen hakuaika: 20.11.-22.12.2023. Huom! Haku päättyy aiemmasta poiketen 22.12. klo 12!

Täyttämällä hakulomakkeen koulutukseen hyväksyt Luustoliiton tietosuojakäytännöt.

Niiden hakijoiden, joita ei valita koulutukseen, tiedot poistetaan, kun osallistujavalinnoista on kulunut 14 päivää. Näin voidaan varmistaa, että mahdollisille peruutuspaikoille voidaan valita uusi henkilö. Lisäksi kahden viikon viiveellä varmistetaan mahdollisuus tarkistaa osallistujavalintojen perusteet, mikäli valintojen ulkopuolelle jäänyt henkilö toivoo tarkastusta tai perusteluja tehdyille valinnoille. 

Koulutuksen suorittaneiden henkilötietoja säilytetään kaksi vuotta koulutuksesta, ellei osallistuja itse pyydä tietojensa poistamista aiemmin. Henkilötietoja käytetään koulutuksen jälkeen muun muassa uusista liikunnan ohjaamiseen liittyvistä materiaaleista sekä mahdollisista jatkokoulutuksista viestimiseen.

Mikäli haet koulutukseen ja olet Luustoliiton jäsenyhdistyksen jäsen, ei jäsentietojasi poisteta, vaikka pyytäisit myöhemmin poistamaan tiedoistasi tiedon koulutuksen suorittamisesta tai vaikka sinua ei valittaisi koulutukseen. Huom! Luustoliiton jäsenyhdistyksen jäsenyydestä eroaminen saattaa poistaa myös koulutustiedon. Mikäli haluat päättää jäsenyyden, mutta olet käynyt koulutuksen ja haluat edelleen säilyttää tietosi rekisterissämme koulutukseen liittyvää viestintää varten, ota ennen jäsenyyden irtisanomista yhteyttä osoitteeseen toimisto@luustoliitto.fi.

Lisätietoja: Aliisa Uotila 050 543 0213 tai aliisa.uotila@luustoliitto.fi

Jaa somessa:

Sinua saattaa kiinnostaa