Hyppää sisältöön

Kansainvälinen tuki- ja liikuntaelinalan konferenssi Suomessa toukokuussa

Suomessa järjestetään 7.-10.5.2022 suuri kansainvälinen tuki- ja liikuntaelinalan konferenssi. Sen järjestäjänä toimii European Calcified Tissue Society (ECTS), joka on Euroopan suurin tuki- ja liikuntaelinalan tutkijoiden ja kliinisen työntekijöiden järjestö. Järjestöllä on vuosittaisen konferenssin lisäksi esimerkiksi tohtorikoulutuskursseja ja paljon muuta koulutusta. Järjestön toiminnassa on mukana laaja huippuosaajien joukko mukaan lukien tutkijoita, lääkäreitä ja muita terveydenhuollon ammattilaisia sekä opiskelijoita. Järjestöllä on myös yli 30 kansallisen ja kansainvälisen yhdistyksen verkosto.

Toukokuussa järjestettävä konferenssi tarjoaa monipuolisen kattauksen uusimmasta tiedosta, tutkimuksesta ja tekniikasta liittyen tuki- ja liikuntaelimistöön ja sen sairauksiin. Konferenssin järjestelyihin on Suomesta osallistunut muun muassa ECTS-järjestössä aktiivisesti toimiva professori Outi Mäkitie. Hän käsialaansa on esimerkiksi konferenssin perinteinen National Day, jossa tällä kertaa kuullaan puheenvuoroja muun muassa populaatiogenetiikasta, epidemiologiasta ja harvinaisista luustosairauksista. Lisäksi Outi Mäkitie suosittelee erityisesti sunnuntaina 8.6.2022 järjestettävää Nurses & Allied Health Professions (AHP) -sessiota, jossa myös Luustoliitolla on suuri kunnia olla mukana. Luustoliiton alustuksen aiheena iltapäivällä on osteoporoosihoitajien rooli osana potilaiden hoitoa Suomessa.

Osallistuuko sinun toimipaikasta joku ECTS-konferenssiin? Olisiko myös sinun mahdollista tulla mukaan? Voisiko toimipaikkasi tai yhteistyökumppanisi sponsoroida osallistumisesi? Tutustu tarkemmin ECTS-konferenssiin ja sen ohjelmaan sekä ilmoittautumiseen.

Jaa somessa:

Sinua saattaa kiinnostaa