Hyppää sisältöön

Uusi järjestösuunnittelija aloitti

Luustoliiton Osteoporoositietoutta ja vertaistukea alueille (OVA) -hankkeessa aloitti järjestösuunnittelijana Maria Hannula. OVA-hankkeessa on tarkoitus tukea jäsenyhdistyksiä sote-uudistuksessa ja yhteistoiminnassa hyvinvointialueiden kanssa.

Hankkeessa tuetaan jäsenyhdistyksiä myös siirtämään yhdistyksen tiedot kuntien ja alueiden digitaalisille palvelualustoille (esim. lähellä.fi), jotta osteoporoosia sairastavat tai luustoterveydestä kiinnostuneet henkilöt löytävät yhdistysten palvelujen äärelle. Jäsenten tukeminen digitalisaation edetessä onkin myös yksi hankkeen tärkeä osa-alue.

– Taustaltani olen terveydenhoitaja (YAMK), kliininen asiantuntija. Aiemmin olen työskennellyt useita vuosia neuvolassa ja kouluterveydenhuollossa sekä viimeiseksi kotihoidossa sairaanhoitajana. Työn ohessa olen tehnyt myös työn kehittämistä, esimerkiksi ollut suunnittelemassa hoitopolkuja, ammattilaisten ohjeita ja erilaisia asiakasesitteitä. Terveydenhoitajan työn kautta omaa sydäntä lähellä ovatkin juuri hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät teemat, joita koen pääseväni edistämään OVA-hankkeessa monipuolisesti.

Järjestökenttä ei ole työpaikkana tuttu, mutta kokemusta on niin ammatillisesta kuin myös kansanterveydellisestä järjestötoiminnasta. Osittain näistä syistä siirtyminen järjestökentälle töihin oli itselle hyvin miellyttävää!

Marian tavoitat numerosta 050 550 9338 tai sähköpostitse maria.hannula@luustoliitto.fi

Jaa somessa:

Sinua saattaa kiinnostaa