Hyppää sisältöön

Liikunnan vertaisohjaajien koulutus 12.-13.4.

Toimitko liikunnan vertaisohjaajana? Onko esimerkiksi yhdistyksellänne suunnitelmissa uuden liikuntaryhmän perustaminen tai haluatteko monipuolistaa jo jotakin toiminnassa olevaa liikuntaryhmää? Nyt sinulla on mahdollisuus syventää osaamista liikunnasta, joka tutkitusti myös ehkäisee kaatumisia!

Mitä?

OTAGO-harjoittelu ja kaatumisen ehkäisy: Liikunnan vertaisohjaajien koulutus 12.-13.4.2024 Hankasalmella. Luustoliitto järjestää koulutuksen yhteistyössä Eläkeliiton kanssa.

Miksi?

Koulutuksessa perehdytään tutkitusti tehokkaan ja kaatumisia ehkäisevän OTAGO-ohjelman mukaiseen harjoitteluun sekä sen käytännön soveltamiseen. Koulutuksen myötä saat perustietoa ja taitoa ohjata turvallisesti ja nousujohteisesti OTAGO-ohjelman mukaista yksilö- ja ryhmäharjoittelua mahdollinen osteoporoosi huomioiden. Koulutuksessa pohditaan omaa roolia liikunnan vertaisohjaajana sekä jaetaan kokemuksia muiden vertaisten kanssa.

Kenelle?

Koulutus on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ohjaamaan liikuntaa 65 vuotta täyttäneille. Pohdi ennen hakulomakkeen täyttämistä, miten voisit hyödyntää koulutuksen materiaaleja tai olisiko sinulla kiinnostusta OTAGO-ryhmän tai OTAGO-kävelyryhmän perustamiseen.

Koulutuksen hakuaika päättyy 18.3. klo 12. Hakijoille ilmoitetaan valinnan tuloksista viikolla 12.

Lisätietoja

Koulutukseen valitaan korkeintaan 14 osallistujaa. Mikäli koulutukseen on enemmän kuin 14 hakijaa, rajataan osallistujamäärää tarvittaessa siten, että yhdestä organisaatiosta hyväksytään korkeintaan 2 henkilöä.

Aloitus perjantaina klo 11.45 ja päätös lauantaina klo 15.00
Paikka: Revontuli Resort (Hankasalmi)

Osallistujille maksuton koulutus sisältää majoituksen täysihoidolla kahden hengen huoneissa. Korvaamme osallistujien matkakulut 50 € asti matkan tapahtuessa julkista liikennevälinettä käyttäen. Lisäksi osallistujille tarjotaan kuljetus Hankasalmen rautatieasemalta tai Nälkämäen tienhaaran linja-autoasemalta Revontuli Resortille.

Koulutus järjestetään osana Ehkäistään kaatumiset liikunnalla (EKLI) -hanketta.

Niiden hakijoiden, joita ei valita koulutukseen, tiedot poistetaan, kun osallistujavalinnoista on kulunut 14 päivää. Näin voidaan varmistaa, että mahdollisille peruutuspaikoille voidaan valita uusi henkilö. Lisäksi kahden viikon viiveellä varmistetaan mahdollisuus tarkistaa osallistujavalintojen perusteet, mikäli valintojen ulkopuolelle jäänyt henkilö toivoo tarkastusta tai perusteluja tehdyille valinnoille.

Koulutuksen suorittaneiden henkilötietoja säilytetään kaksi vuotta koulutuksesta, ellei osallistuja itse pyydä tietojensa poistamista aiemmin. Henkilötietoja käytetään koulutuksen jälkeen muun muassa uusista liikunnan ohjaamiseen liittyvistä materiaaleista sekä mahdollisista jatkokoulutuksista viestimiseen.

Mikäli haet koulutukseen ja olet Luustoliiton tai liiton jäsenyhdistyksen jäsen, ei jäsentietojasi poisteta, vaikka pyytäisit myöhemmin poistamaan tiedoistasi tiedon koulutuksen suorittamisesta tai vaikka sinua ei valittaisi koulutukseen. Huom! Luustoliiton tai liiton jäsenyhdistyksen jäsenyydestä eroaminen poistaa myös koulutustiedon. Mikäli haluat päättää jäsenyyden, mutta olet käynyt koulutuksen ja haluat edelleen säilyttää tietosi rekisterissämme koulutukseen liittyvää viestintää varten, ota ennen jäsenyyden irtisanomista yhteyttä osoitteeseen toimisto@luustoliitto.fi.

Lisätietoja koulutuksesta: Aliisa Uotila, 050 543 0213 tai aliisa.uotila@luustoliitto.fi

Jaa somessa:

Sinua saattaa kiinnostaa