Hyppää sisältöön

Luustoliitto hakee suunnittelijaa

Tule kehittämään tulevaisuuden kuntoutusta kanssamme!

Suomen Luustoliitto ry on kansanterveys- ja potilasjärjestö, jonka toimintaa rahoittaa STEA. Sopeutumisvalmennuksen ja omahoidon tuen palvelut osteoporoosia sairastaville sekä palveluihin liittyvä ammattilaisyhteistyö ovat tärkeä osa toimintaamme. Kuntoutustiimiimme haetaan nyt suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysvapaan sijaiseksi.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • sinulla on kokonaisvaltainen ymmärrys kuntoutumisesta ja sen tuesta
  • sinulla on valmiuksia soveltaa kuntoutusosaamistasi erilaisissa ympäristöissä ja monenlaisten kohderyhmien kanssa
  • olet innostunut toteuttamaan ja kehittämään etämuotoista kuntoutusta
  • olet valmis työskentelemään kuntoutujien, vertaisten ja ammattilaisten kanssa
  • innostut toiminnan arvioinnista ja kehittämisestä
  • sinulla on itsenäinen, kehittävä ja muutoksiin mukautuva työote

Eduksi katsotaan sosiaali- tai terveysalan tutkinto (esim. AMK/YAMK), viestintäosaaminen sekä toiminnallisten ja yhteiskehittelymenetelmien tuntemus. Työpaikka sijaitsee Helsingissä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Luustoliiton kuntoutumistoiminta on ryhmämuotoista ja siinä ammattilais- ja vertaistuki kulkevat rinnakkain. Toiminnassa yhdistyvät moniammatillisesti yhdyspinnoille syntyvät palvelut, verkostotyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Suunnittelijana kehität, toteutat ja arvioit kuntoutumistoimintaa sekä olet tärkeä osa pientä, mutta aikaansaavaa, idearikasta ja tulevaisuuteen orientoitunutta porukkaamme. Työyhteisössä tuetaan työssä kehittymistä ja uuden oppimista.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian, kun sosiaali- ja terveysministeriö on antanut lopullisen päätöksen rahoituksesta. Palkkaus 3135,13 €/kk. Työssä noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse omahoidon koordinaattori Pauliina Tammiselle pauliina.tamminen@luustoliitto.fi 19.12.2019 klo 14.00 mennessä. Hakemuksen lähettämällä annat luvan säilyttää yhteystietojasi vuoden ajan mahdollista uutta rekrytointia varten. Haastatteluun valituille ilmoitetaan 20.12.2019. Haastattelut pidetään 7.1. klo 14.00-16.00 ja 8.1. klo 8.30-10.30. Haastatteluiden toinen vaihe pidetään siihen valituille 10.1. klo 8.30-9.30.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä omahoidon koordinaattoriin Pauliina Tammiseen puhelimitse 050 371 4558 joko 12.12. klo 8.00-9.00 tai 17.12. klo 15.00-16.00. Ks. myös luustoliitto.fi/kuntoutus.

Syksyllä 2019 saimme olla mukana monipuolisessa yhteistyörupeamassa.

Jaa somessa:

Sinua saattaa kiinnostaa