Hyppää sisältöön

Onko tasapainosi terästä?

Murtumatta mukana – Spänst i benen -ohjelma kannustaa jälleen tammikuussa 2023 kaikkia mukaan Onko tasapainosi terästä? -kampanjaan! Valtakunnallinen Murtumatta mukana -ohjelma edistää luustoterveyttä.

Onko tasapainosi terästä? -kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoisuutta tasapainon merkityksestä, kaatumisen ehkäisystä ja luustoterveyden edistämisestä. Harjoita myös tasapainoasi monipuolisten vinkkien avulla: seuraathan siis viestintäämme erityisesti Facebookissa.

Tänä vuonna Onko tasapaino terästä? -kampanjan aikana viestimme tasapainon merkityksestä ja innostamme ottamaan tasapainoharjoittelun osaksi omaa arkea. Tutustumme liikkumisen erilaisiin innostuksen lähteisiin, jaamme kokemuksia ja konkreettisia liike- ja lajivinkkejä mielekkäistä tavoista liikkua.

Ota käyttöön myös liikuntakalenterimme ja osallistu lisäksi arvontaan! Ohjeet arvontaan löydät kalenterista ja Eläkeliiton sivuilta (linkki alla).

Kampanja alkaa 2.1.2023 ja tasapainoista tammikuuta vietetään kampanjan merkeissä aina kuun loppuun saakka. Liikuntakalenterin liikkeitä voit tehdä jo heti tammikuun ensimmäisestä päivästä alkaen.

Tutustu kampanjaan tarkemmin Eläkeliiton sivuilla ja haasta ystäväsi mukaan!

Kampanjan takana ovat Eläkeliitto, Luustoliitto ja Svenska Pensionärsförbundet.

Jaa somessa:

Sinua saattaa kiinnostaa