Hyppää sisältöön

Järjestösihteeriksi Luustoliittoon!

Oletko hyvä organisoija, luotettava, tarkka ja silti joustava sekä muutenkin mukava ihminen? Onko sinulle hyvä asiakaspalvelu kunnia-asia? Kiinnostaako sinua viestintä?

Tule Luustoliittoon
JÄRJESTÖSIHTEERIKSI
pitkäaikaisen järjestösihteerimme siirtyessä uusiin tehtäviin.

Luustoliitto on potilas- ja kansanterveysjärjestö, jossa on mahdollisuus tehdä monipuolista, vaikuttavaa ja tärkeää työtä. Luustoliitossa pääset osaksi kansalaisyhteiskunnan kehittämistä muuttuvassa yhteiskunnassa.

Etsimämme järjestösihteerin tulisi hallita:
– hyvä suomen kielen kirjoittaminen
– viestintä: tehtäviisi kuuluu osallistua suunnitteluun, sisällöntuotantoon ja toteutukseen (some, uutiskirjeet/Postiviidakko, kotisivut/WordPress ja avustaminen järjestölehden teossa)
– yhdistyspalvelut: tehtäviisi kuuluu avustaminen yhdistyksien viestinnässä, it-tuki, jäsenrekisterin ylläpito ja jäsenmaksujen organisointi
– kirjanpidon perusteet: tehtäviisi kuuluvat ostolaskujen hallinnointi, myyntilaskujen teko, tiliöinti sekä muiden työntekijöiden tuki ohjelman käytössä (talousohjelmistonamme on Procountor).

Lisäksi tehtäviisi kuuluu:
– osallistuminen liiton toimintojen suunnitteluun ja yleisavusteisen toiminnan kehittämiseen
– avustaminen liiton tapahtumien järjestelyissä
– osallistuminen tilastointiin ja mediaseurantaan
– materiaalitilausten vastaanotto, postitus ja varastojen ylläpito.

Toivomme soveltuvaa vähintään amk-tasoista tutkintoa, halua uuden oppimiseen, hyvää työelämässä hankittua osaamista toimiston moninaisista työtehtävistä, ymmärrystä toimistotyön tärkeydestä sekä intoa järjestötyöhön.

Noudatamme Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, tehtäväkohtainen palkanosa on vaativuusryhmän 4 mukainen. Työ on pääasiallisesti Helsingissä liiton toimistolla ja se on pääosin päivätyötä, satunnaisia matkatyöpäiviä saattaa olla muutamia vuodessa. Paikka täytetään mahdollisimman pian.

Lisätietoja: to 14.11. klo 15-16, pe 15.11. klo 8-9 ja ma 18.11. klo 15-17 Ansa Holm p. 050 303 8129. Sähköpostitse tapahtuviin tiedusteluihin ei välttämättä vastata.

Jos olet mielestäsi etsimämme henkilö, toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoivomuksesi perusteluineen to 21.11.2019 klo 14 mennessä: ansa.holm@luustoliitto.fi.

Valitsemme hakemusten ja CV:n perusteella parhaat hakijat haastatteluun, joka pidetään ke 27.11. klo 13-16 ja to 28.11. klo 8-10.

Luustoliitto on potilas- ja kansanterveysjärjestö, jolla on jäsenyhdistyksiä ympäri Suomen. Toiminnan tärkein rahoittaja on STEA. Luustoliiton sivuilta löydät lisätietoja: luustoliitto.fi.

Jaa somessa:

Sinua saattaa kiinnostaa