Hyppää sisältöön

Luustoliitto hakee omahoidon suunnittelijaa

Suomen Luustoliitto ry on kansanterveys- ja potilasjärjestö, jonka toimintaa rahoittaa STEA. Sopeutumisvalmennuksen ja omahoidon tuen palvelut osteoporoosia sairastaville sekä palveluihin liittyvä ammattilaisyhteistyö ovat tärkeä osa toimintaamme. Kuntoutustiimiimme haetaan nyt omahoidon suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • sinulla on kokonaisvaltainen ymmärrys kuntoutumisesta ja sen tuesta
  • sinulla on valmiuksia soveltaa kuntoutusosaamistasi erilaisissa ympäristöissä ja monenlaisten kohderyhmien kanssa
  • olet innostunut toteuttamaan ja kehittämään etämuotoista kuntoutusta
  • olet valmis työskentelemään kuntoutujien, vertaisten ja ammattilaisten kanssa
  • innostut toiminnan arvioinnista ja kehittämisestä
  • sinulla on itsenäinen, kehittävä ja muutoksiin mukautuva työote
  • käytät sujuvasti sosiaalisen median kanavia

Eduksi katsotaan sosiaali- tai terveysalan AMK/YAMK-tutkinto, viestintäosaaminen sekä toiminnallisten ja yhteiskehittelymenetelmien tuntemus. Työpaikka sijaitsee Helsingissä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Työ on näköalapaikka kuntoutuksen kentälle. Luustoliiton kuntoutustoiminta on ryhmämuotoista ja siinä ammattilais- ja vertaistuki kulkevat rinnakkain. Toiminnassa yhdistyvät moniammatillisesti yhdyspinnoille syntyvät palvelut, verkostotyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Omahoidon suunnittelijana kehität, toteutat ja arvioit kuntoutustoimintaa sekä olet tärkeä osa pientä, mutta aikaansaavaa, idearikasta ja tulevaisuuteen orientoitunutta porukkaamme. Työyhteisössä tuetaan työssä kehittymistä ja uuden oppimista.

Työsuhde alkaa maaliskuussa ja jatkuu 31.12.2019 saakka. Palkkaus 3000 €/kk. Työsuhteen jatko on mahdollinen määräaikaisuuden jälkeen, mikäli STEA:n rahoituspäätös jatkon osalta on myönteinen. Työssä noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse omahoidon koordinaattori Pauliina Tammiselle pauliina.tamminen@luustoliitto.fi 3.1.2019 klo 12.00 mennessä. Haastatteluun valituille ilmoitetaan 4.1.2019. Haastattelut pidetään 8.1. klo 13.00-16.00 ja 9.1. klo 9.00-12.00. Haastatteluiden toinen vaihe pidetään siihen valituille 15.1. klo 8.30-9.30. Valinnasta ilmoitetaan viikon 3 aikana.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä omahoidon koordinaattoriin Pauliina Tammiseen puhelimitse 050 371 4558 joko 19.12. klo 14.00-15.30 tai 28.12. klo 8.30-10.00. Ks. myös luustoliitto.fi/kuntoutus.

Jaa somessa:

Sinua saattaa kiinnostaa