Hyppää sisältöön

Vertaisohjaajien verkostopäivä

Luustoliiton kolmivuotinen Ehkäistään kaatumiset liikunnalla (EKLI) -hanke on käynnissä viimeistä kevättään. Järjestämme liikunnan vertaisohjaajien verkostotapaamisen keskiviikkona 12.4.2023.

Verkostopäivä on tarkoitettu sinulle, joka olet käynyt OTAGO-harjoittelu ja kaatumisen ehkäisy -koulutuksen. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös liikunnan vertaisohjaajat tai siitä kiinnostuneet, jotka eivät vielä ole käyneet OTAGO-koulutusta, mutta joita hankkeen teemat kiinnostavat.

Tapaamisessa kuulet hankkeen toiminnasta ja sen tulevaisuuden näkymistä. Lisäksi jaamme ja kuulemme toisten yhdistysten kuulumisia ja kokemuksia muun muassa OTAGO-ryhmäharjoittelusta sekä ohjelman muista hyödyntämismahdollisuuksista.

Tilaisuus toteutetaan lähi- ja etätapaamisena. Lähitapaamiseen Tampereelle ovat kutsuttuja kaikki OTAGO-koulutuksen käyneet. Muut liikunnan vertaisohjaajat ja siitä kiinnostuneet voivat osallistua tapahtumaan etäyhteydellä.

Etäosallistumista varten tarvitset nettiyhteydellä, kameralla ja mikrofonilla varustetun tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin. Käytämme Teams -videoneuvotteluohjelmaa.

Tilaisuuden aikataulu

  • Lähitapaaminen Tampereen rautatieaseman vieressä, paikkana Scandic Tampere City
  • Aamukahvi klo 9–10 välillä lähitapaamisessa. Ohjelma alkaa klo 10. Etäyhteys avataan klo 9.55.
  • Lounas klo 12.30, lisäksi pari pientä taukoa aamupäivän aikana
  • Tilaisuus päättyy lounaaseen

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Osallistujien matkakuluja korvataan 50 euroon asti julkisten kulkuvälineiden mukaan. Lähitilaisuuteen voidaan ottaa korkeintaan 20 osallistujaa. Etäyhteydellä osallistuvien määrää ei ole rajoitettu. Tilaisuus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8 henkilöä. Muutokset ovat mahdollisia.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen aukeaa 27.2.2023 klo 15 ja päättyy 19.3.2023 klo 23.

Täyttämällä ja lähettämällä koulutuksen ilmoittautumislomakkeen hyväksyt Luustoliiton tietosuojakäytännöt.

Lisätietoja: Eerika Tiirikainen eerika.tiirikainen@luustolitto.fi tai 0505430213

Jaa somessa: