Pieksämäen toimintaryhmä – Etelä-Savon Luustoyhdistys

Pieksämäen toimintaryhmä kuuluu Etelä-Savon Luustoyhdistykseen ja järjestää paikallistoimintaa Pieksämäen alueella.

Vertaistuen yhteyshenkilö
Tuovi Tyrväinen
p. 0400 570 416, tuovityrvainen@luukku.com

Vertaisryhmän yhdyshenkilö
Anne-Mari Tarvonen
p. 0405161029, am_tarvonen@hotmail.com

Yhdyshenkilö
Sirkka Nuutinen
p. 0401851640, sirkka.eh.nuutinen@gmail.com

HUOM.  Ajankohtaista tietoa toiminnasta saat yhdistyksen puheenjohtajalta sekä toimintaryhmien vastuuhenkilöiltä.

Toimintaryhmän tapaamiset ovat joka kuukauden toinen torstai järjestötalo Neuvokkaassa, Tasakatu 4 – 6, alkaen klo 17

Liikunta

Maksuton kuuden yhdistyksen yhteinen liikuntaryhmä joka torstai klo 15-17 syyskuusta alkaen Järjestötalon 1.kerroksen liikuntatilassa.

Kuntosaliryhmä yhdessä Reumayhdistyksen kanssa jatkuu myös ensi vuonna( Power4Life Kangaskadulla) Viikonpäivä ja aika selviää myöhemmin. Ota yhteyttä Sirkka Nuutiseen, p.0401851640 tai sirkka.eh.nuutinen@gmail.com, jos olet kiinnostunut ryhmästä.

Pieksämäki-lehden seurapalstalla ilmoitetaan tapahtumista.

Jäsenalennukset Etelä-Savon Luustoyhdistyksen (ent. Etelä-Savon Osteoporoosiyhdistys) jäsenkortilla

PIEKSÄMÄKI

Euro Kello ja Kulta (Häyrisentie 4)
* jäsenalennus -20 % (ei tarjoustuotteista eikä korjaustöistä).

Jalkahoitola Anne Malk (Keskuskatu 23)
* jäsenalennus 5 €.

Kauneuspiste Outi & Riina (Keskuskatu 26)
* tuotteista -10 %.

Rantakukka ky, Keskuskatu 54,
Kaikki kukkakaupan tuotteet – 10%

Parturi-kampaamo My Lady (Kalevalankatu 33)
* työstä ja tuotteista -10 %.

Pieksämäen Tukituote ja Apuväline (Häyrisentie 2)
* kaikista myytävistä tuotteista -10 %.

Putiikki Sepponen (Savontie 2)
* vitamiini- ja kivennäisainemittaus maksutta, kaikista tuotteista -10 %.

Vuoden 2020 uusi kannattajajäsen Moilas Oy

Valitettavasti lomakkeella liittyminen ei ole tällä hetkellä mahdollista. Voit kuitenkin liittyä valitsemasi yhdistyksen jäseneksi ilmoittamalla tietosi Luustoliiton toimistoon sähköpostitse (toimisto@luustoliitto.fi) tai puhelimitse (050 539 1441). Halutessasi voit ilmoittaa tietosi myös suoraan yhdistykselle.

Liittyessäsi hyväksyt Luustoliiton tietosuojakäytännöt.

Vieritä ylös