Mikkelin toimintaryhmä – Etelä-Savon Luustoyhdistys

Marit Salo
p. koti 044-0948162
s-posti: smarit113@gmail.com

HUOM. Ajankohtaista tietoa syksyn toiminnasta ja tapaamisista saat yhdistyksen puheenjohtajalta tai toimintaryhmien vastuuhenkilöiltä

Osteoporukan kokoontumiset joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 16.30–17.30 ellei toisin mainita.

Estery- talolla, Otto Mannisenkatu 4. Tapahtumista ilmoitetaan Mikkelin kaupunki-lehdessä Estery ilmoitusten yhteydessä (keltaiset sivut).

Vertaistuki-illat

LIIKUNTA

Omatoiminen kuntosaliryhmä Mikkelin Kuntopalvelussa (Savilahdenkatu 16) torstaisin klo 14-15  5€ /krt tai ma-pe itsenäinen käynti 5 €/krt. Uuden asiakkaan on ensin varattava aika fysioterapeutille (alkukartoitus, kuntosalilaitteiden ohjaus, henkilökohtainen harjoitusohjelma) 65 €.

Ke klo 16.45-17.45, 8.1 alkaen Mikkelin Seudun Selkäyhdistys ry:n järjestämä Kevennetty jumppa Mikkelin kaupungin Päiväkeskuksessa(Kiiskinmäenkatu 2) Kevätkausi 30€. Ojaajana toimii Leena Kämppi. Ilmoittautuminen paikan päällä tai p. 0503393181.

Ilmoitamme tapahtumistamme myös Kaupunki-lehdessä Esteryn järjestöilmoitusten yhteydessä.

JÄSENALENNUKSET

Mikkeli

Apteekki Stella (Kauppakeskus Stella, Porrassalmenkatu 20)
* Normaalihintaiset D-vitamiini- ja kalsiumvalmisteet ei-lääkkeelliset -10 %
* Nutricia proteiinipitoiset lisäravintovalmisteet, neljän pullon ostajalle -10 %

Elena Mikkeli Oy (Kauppakeskus Akseli, Maaherrankatu 18 -20)
* normaalihintaisista tuotteista -10 %.

Instrumentarium (Porrassalmenkatu 25)
* alennus normaalihintaisista: terveystuotteista -10 %, aurinkolaseista -15 %, kehyksistä ja linsseistä -20 % ja optikon suorittamasta näöntarkastuksesta -15 %.

Kelloliike V.Pylvänäinen Oy (Porrassalmenkatu 25)
* jäsenalennus 10-15 %.

Mikkeli Uusi Apteekki (Kauppakeskus Akseli, Maaherrankatu 8-20)
* Bindex-luuntiheysmittaus -5% (= 35 €).

Parturi-kampaamo Salon Riley (Vuorikatu 7)
* työt sekä tuotteet -10 %.

Savon Hautaustoimisto/Savon Kukka (Raatihuoneenkatu 12)
* normaalihintaisista kukista – 10 %.

Taitavat Suutarit (Graanin liikekeskus, Graanintie 1)
* liukuesteet -15 %

Valitettavasti lomakkeella liittyminen ei ole tällä hetkellä mahdollista. Voit kuitenkin liittyä valitsemasi yhdistyksen jäseneksi ilmoittamalla tietosi Luustoliiton toimistoon sähköpostitse (toimisto@luustoliitto.fi) tai puhelimitse (050 539 1441). Halutessasi voit ilmoittaa tietosi myös suoraan yhdistykselle.

Liittyessäsi hyväksyt Luustoliiton tietosuojakäytännöt.

Vieritä ylös