Lähde mukaan Luustokurssille!

Onko sinulla todettu osteoporoosi tai osteopenia? Kiinnostaako sinua miten voit vaikuttaa luustosi kuntoon? Kaipaatko vertaistukea ja keskustelua samassa tilanteessa olevien kanssa? Luustokurssi on sinua varten!

Kurssilta saat eväitä pitkäaikaisen sairauden kanssa elämiseen sekä tietoa, tukea ja potkua osteoporoosin omahoitoon. Kurssilla käsitellään terveellistä ja monipuolista ravitsemusta, kalsiumin, proteiinin ja D-vitamiinin saantia, liikuntaa sekä kaatumisen ehkäisyä. Lisäksi tarkastellaan omaa matkaa osteoporoosin kanssa ja siinä eteenpäin kantavia voimavaroja.

Kursseja ohjaavat sosiaali- ja terveydenhuollon sekä liikunta-alan ammattilaiset. Kursseilla kokemusten vaihtaminen, yhdessä oppiminen sekä vertaistuki ovat keskeisessä roolissa.

Kursseja järjestetään paikkakunnilla, joissa ammattilaiset ovat käyneet Luustoliiton ohjaajakoulutuksen ja lähteneet yhteistyöhön mukaan. Alla olevasta, päivittyvästä listasta löydät vuoden 2018 kurssit. Osa kunnista järjestää yhteistyössä Luustoliiton kanssa kertaluontoisia Luustoinfoja. Mikäli omalla paikkakunnallasi ei ole kuntoutustoimintaa, voit hakea verkossa tapahtuvalle Luustokurssille. Tutustu myös Luustoliiton lomatoimintaan.

 

HAKU ON KÄYNNISSÄ SEURAAVILLE LUUSTOKURSSEILLE

Seuraa ilmoittelua, useita uusia kursseja tulossa vuoden 2018 aikana tälle sivulle.

Helsingin palvelukeskukset, toiminta suunnattu eläkeläisille ja työttömille

  • Luustokurssi Kontulan palvelukeskuksessa 14.3. alkaen (TÄYNNÄ)
  • Luustokurssi Koskelan palvelukeskuksessa 27.2. alkaen (TÄYNNÄ)
  • Luustokurssi Munkkiniemen palvelukeskuksessa 19.2. alkaen (TÄYNNÄ)

 

Lisätietoja Luustokursseista voit kysellä myös Luustoliitosta, Vuokko Mäkitalo 050 313 7263, vuokko.makitalo@luustoliitto.fi.