Olet täällä

Osteosauruksen iltapalaleivät

8 leipää
Laura Vehanen

  • 200 g Vuohenmaitojuustoa
  • 1/2 litraa suppilovahveroita
  • 160 g lämminsavulohta
  • n. 50 g purjoa
  • tuoretta basilikaa
  • ripaus sitruunapippuria
  • 8 palaa paahtoleipää

Pehmennä vuohenmaitojuustosta haarukalla tasainen tahna.Hienonna suppilovahverot ja kuumenna niitä pannussa kunnes niistä on haihtunut kaikki neste. Poista lämminsavulohesta ruodot ja hienonna se. Hienonna purjo ja basilika.
Lisää vuohenmaitojuusto tahnaan suppilovahverot, lämminsavulohi, purjo ja basilika. Sekoita aineksista tasainen tahna ja mausta lopuksi sitruunapippurilla. Levitä tahna leipien päälle ja paista 200 asteessa kunnes tahna on sulanut kauniisti.