Ossi

Ossi Osteolainen
Nimi: Ossi Osteolainen
Ikä: 14 v
Harrastukset: salibandy, skeittailu, pesis, footbag, jalkapallo, jääkiekko

Moro!

Mä oon Ossi, ja melkein 14 vuotta. Mun ykkösharrastus on salibandy. Mä pelaan vasemman laitahyökkääjän paikkaa Osteobandyn C-junnuissa. Aina kun on koulusta vapaata eikä oo salibandyharkkoja, mä meen kavereiden kans skeittaileen. Mun mutsi ei oikein tykkää siitä et mä skeittailen kun sen mielestä se on vaarallinen laji - ainakin mun pitäis kuulemma pitää kypärää!

Tarina Ossista

Pelaatko salibandyä? Entäs futista tai lätkää? Tai skeittailetko?

Ai joo vai. Silloin varmaan tunnet Ossin. Se pelaa ja harrastaa vähän kaikkea. Paitsi golfia. Ossin faija on ihan hurahtanu golfiin. Se yritti aikansa saada Ossinkin innostumaan siitä mutta luopu sitten lopulta kun Ossi suututti sen. Ossi nimittäin sano sille, ettei Ossin tarvii ryhtyä golffaamaan, kun se vielä osuu liikkuvaankin palloon. Joo- Ossin faija veti siitä vähän niinku herneen nenäänsä kun ei se mielestään oo mikään vanha vielä itsekkään, vaikka oikeesti onkin jo joku kolmevitonen.

No joo. Vallankin salibandyssä Ossi on tosi kova luu. Ja pärjää se kyllä muissakin lajeissa. Ossilla on aina kaks reppuakin, kun sen koulukamat ja pelivermeet ei millään mahdu yhteen bägiin. Siellä repussa on aina myös footbag-boltsi, jolla Ossi temppuilee silloin kun ei syö, nuku tai pelaa jotain muuta. Tai juo kokista. Se on nimittäin täysin kokismiehiä.

Sen äiti paasaa aina siitä, että sen pitäis älytä juoda myös maitoa, ettei sen luut katkee kun se koheltaa kaikenlaista. Just sellaista missä voi luunsa pirstoa. On siltä kerran jalka katkennutkin, kun se kaatu lumilaudan kanssa. Mut ei se siitä johtunut. Kokiksen juonnista siis. Juohan se Ossi maitoa. Koulussa aina. Ja kotona silloin kun ei kukaan nää.

Se on vähän sellanen velikulta tää Ossi. Enemmän se varmaan tietää ravinto-opista kun sen mutsi. Sillä kun on oikein valmennusohjelmat ja kaikki. Niissä kerrotaan ihan kaikki siitä miten sen pitäis treenata ja mitä kaikkee syödä tai juoda. Ja on se Ossi niin kunnianhimoinen, että haluaa olla kova luu vähän vanhempanakin - vaikka sitten siinä golfissa - joten siks se sitä maitoakin juo. Mitä nyt vähän tykkää härnätä kotijoukkojaan.

Jos näät Ossin niin kerro terveisiä.

 

Luujono