Olet täällä

Tapahtumia ja toimintaa

Tapahtumia ja toimintaa

Maaliskuu

8.3.klo 17 kansainvälisenä naistenpäivänä jäsentapaaminen sisustusalan erikoisliikkeessa' Deconellassa osoitteessa Puinnintie 21, Herralahti 28360 Pori.

Liikkeen esittelyn jälkeen on mahdollisuus tutustua lähemmin sen tarjontaan , johon piensisustus- ja lahjatuotteidden ohella kuuluvat myös valaisimet, huonekalut ym.Illan aikana kuulemme ajankohtaista tietoa luustosta.

Huhtikuu

to 5.4. klo 17 sääntömääräinen kevätkokous Jytyn tiloissa, Eteläpuisto 9 E4-5.

Kahvi- ja teetarjoilu, arpajaiset.

Kutsu kevätkokoukseen:

Satakunan Luustoyhdistys ry sääntömääräinen kevätkokous pidetään 5.4. klo 17.00 Jytyn tiloissa Eteläpuisto 9 E4-5.  Kokouksessa käsitellään sääntömääräisest asia

 

Toukokuu

3.5. klo 13.30 vietämme liikunnallista iltapäivää Dia-puistossa joka sijaitsee Länsi-Suomen Diakonialaitoksen metsäisessä maastossa. Diapuistossa on esteeetön 530 metriä pitkä reitti jonka varrelle on laitettu keskustelun pohjaksi kysymyksiä vastauksineen.

Puistossa olevassa kodassa voi paistaa makkaraa. Ulkona on myöa penkkejä, joihin voi istahtaa kuuntelemaan luonnon ääniä.

Tervetuloa viihtymään mukavassa seurassa..

 

Vertaistuki on kovin tärkeä, sillä vain samantapaisen asian kokenut voi ymmärtää toista vastaavassa tilanteessa olevaa.Pidetään yhteyttä toisiimme , sillä joukossa on voimaa !

Ilmoitamme yhdistyksen jäsenilloista Satakunnan Kansan Menot/tänään palstalla tapahtumapäivänä. Luustotieto -lehdessä on myös tapahtumailmoitukset, ja sitten on vielä yhdistyksen kotisivut (www.luustoliitto.fi/jasenyhdistykset) pidetään ajan tasalla.